Har du brug for service af din varmepumpe? Så tilbyder Bjergby Montage professionel og grundig servicetjek af alle typer varmepumper, uanset om det er luft til luft eller luft til vand.

Ønsker du en handyman til at hjælpe med din varmepumpe i Vinderup, Skive, Struer, Holstebro eller nærliggende områder? Så kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud. 

Ved service af luft til vand varmepumper arbejder vi sammen med vores autoriseret samarbejdspartner. 

Kontakt os for et tilbud

Hvor ofte bør man få varmepumpe service?

Det er lovpligtigt med servicetjek én gang årligt, hvis varmepumpen indeholder over 1 kg kølemiddel. Grunden til at det er lovpligtigt er, at varmepumperne indeholder et kølemiddel, der kan være skadeligt for miljøet hvis det slipper ud. Derfor er det også vigtigt at servicetjekket bliver udført af en fagmand.

Derudover vil minimum et årligt servicetjek også være med til at sikre optimal ydelse og drift af varmepumpen. Skulle der opstå komplikationer eller andre forandringer, bør man altid kontakte en fagmand, da dette vil kunne påvirke varmepumpen. Kontinuerlig vedligeholdelse vil kunne forlænge varmepumpens levetiden betydeligt og sikre den bedste ydeevne. 

Det kan du selv gøre for at vedligeholde varmepumpen

Der er ting man selv kan gøre for at vedligeholde sin varmepumpe og opretholde den høje ydeevne, uden at det kræver en fagmand. De ting du selv kan gøre er:

  • Fjerne blade, grene og skidt fra yderdelen af varmepumpen
  • Fjerne fygesne som har lagt sig omkring yderdelen i vintermånederne
  • Klippe højt græs eller beplantninger som vokser tæt op ad varmepumpen

Bestil et servicetjek af din varmepumpe 

Du kan allerede nu bestille service af din varmepumpe nemt og hurtigt via kontaktformularen på siden. 
Ved problemer, spørgsmål eller lignende er du velkommen til at kontakte os helt uforpligtende på telefon 40 53 71 42 eller sende os en mail til bjergbymontage@gmail.com

Ring i dag og hør mere