Når der skal monteres hårde hvidevarer i hjemmet er det vigtigt at bliver gjort rigtigt, da det kan have konsekvenser hvis installationen er mangelfuld. Mange vælger selv at prøve kræfter med dette, men vi ser desværre flere eksempler på skader på både hjemmet og produktet ved gør-det-selv metoden. Vælg i stedet en erfaren handyman til installation, montering og opsætning af dine hårde hvidevarer. Vi hjælper alle personer med montering af hvidevarer ved Skive, Struer, Holstebro, Vinderup og omkringliggende områder.

Kontakt os for en god aftale

Professionel rådgivning og montering af hvidevarer

Vi kan også sagtens rådgive dig inden køb, sådan at du finder det produkt der egner sig bedst til dit behov. Vi tilbyder altid rådgivning, så du er sikker på du får det du ønsker. Når du får hjælp fra en handyman, får du en person med en bred erfaring, som har værktøj og kendskab til alle typer af opgaver. Det er oftest endda billigere end at få anden hjælp udefra.

Når vi monterer hvidevarer får du:

  • Garanti for veludført arbejde
  • En samarbejdspartner med mange års erfaring
  • Kendskab til et bredt spektrum af opgaver
  • Tidsbesparing - Vi klarer hurtigt ærterne
  • Besparelse - En handyman er oftest billigere end andre og du sparer penge ved at du undgår fejl og skader

Vi vil altid gerne tilbyde dig et uforpligtende tilbud og vi står klar til hurtigt at kunne rykke ud, hvis du står med et problem, som du ikke kan klare selv.

Lad os hjælpe dig med at montere dine hvidevarer

Udover at tilbyde hjælp indenfor hårde hvidevarer, så hjælper vi også med mange andre typer af opgaver. Vi har en bred vifte af erfaring indenfor både indendørs og udendørs opgaver. Vi ved at hverdagen er travlt og opgaver hurtigt hober sig op, derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få et større overskud. Så har du brug for hjælp til andet end montering af hvidevarer, så tag endelig også kontakt til os.

Vi kan kontaktes på telefon 40 53 71 42 eller ved at sende os en mail på Bjergbymontage@gmail.com. Vi har også en kontaktformular. Her kan du skrive om din opgave, så har vi et udgangspunkt for at tage kontakt til dig.

Lad os hjælpe dig