Hårde hvidevarer er et essentielt redskab, som mange af os hver dag. Fungerer de ikke, kan det skabe store gener. Hos Bjergby Montage har vi mange års erfaring med vedligeholdelse og service på hvidevare. Vi sørger for at dine maskiner bliver vedligeholdt og serviceret på den helt rigtige måde.

Har du brug for hvidevareservice ved Skive, Struer eller Holstebro, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt os for et godt tilbud

Forlæng levetiden på dine hårde hvidevarer med regelmæssig service

Med regelmæssig service på dine maskiner, sikrer du en effektivt drift samt en forlænget levetid. For en brøkdel af hvad en ny maskine koster, kan du spare en masse penge, når maskinerne vedligeholdes. De fleste kender nok situationen, hvor maskinen bryder sammen og man er tvunget til at smide penge efter en ny. Ved at handle præventivt kan du spare både penge og fremtidige hovedpiner.
 
Når vi laver hvidevareservice gennemgår vi maskinen for at sikre den virker som den skal. Det kan omfatte flere ting, blandt andet rengøring af maskinen, gennemgang, justering af dele samt udskiftet af slidte dele. Når en maskinen virker som den skal, får du ikke blot et bedre resultat, du forøger også energieffektiviteten.

Undgå bøvlede gør-det-selv og lad os stå for hvidevareservice

Ved at få en erfaren fagperson til at yde service, sparer du dig selv for tidskrævende gør-det-selv opgaver, sådan at du kan bruge din tid på noget andet. Mange prøver selv kræfter med hvidevareservice, men her risikerer man at lave skader, som nogle gange kan disse skader være svære at rette op på.

Det er vigtigt at vælge en professionel tekniker til opgaven. Ring til os, så kan vi sammen aftale hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har erfaring med mange forskellige typer af hvidevareservice og forskellige maskinmodeller.

Vi udfører hvidevareservice i Skive, Struer, Holstebro og omegn

Med base tæt ved Vinderup rykker vi ud til alle nærtliggende områder og yder især hvidevareservice ved og omkring Skive, Struer og Holstebro. Kontakt os i dag og fortæl om din opgave. Vi løser også mange andre handyman-opgaver, sådan at du kan bruge din tid på noget mere effektivt.

Vi kan kontaktes på telefon 40 53 71 42 eller ved at sende os en mail på Bjergbymontage@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os allerede i dag