Har du en lang liste af opgaver og små projekter i hjemmet, som du ikke kan få taget hul på?
Bjergby Montage er et handyman-firma, som tilbyder en bred vifte af forskellige ydelser, som spænder bredt. Uanset størrelsen og typen af din opgave, så er vi sikre på at vi sammen finder en løsning på netop dit problem. Vi tilbyder alt fra mindre reparationer og vedligeholdelse til montering af hvidevarer. Kontakt os i dag og lad en handyman hjælpe dig med dit næste projekt!

Lad os klare næste projekt for dig

En handyman der kan klare en bred vifte af opgaver

Mange privatpersoner vælger at få hjælp fra en handyman til deres opgaver, fordi en handyman besidder en bred vifte af ydelser og erfaringen. Hverdagen er travl og vi kender selv til følelsen af ikke at have overskud til de små opgaver i hjemmet. Disse opgaver bliver hurtigt nedprioriteret, men over tid hober de sig op. Vores mission er at gøre det nemt og problemfrit at komme til bunds i opgavelisten - Sammen finder vi ud af hvilke opgaver du har og hvilken prioritet de har.

Med Bjergby Montage som handyman får du:

  • Bredt udvalg af services - Med erfaring og ekspertise på mange områder, får du muligheden for at få løst et bredt spektrum af opgaver
  • Stor faglighed - Vi klarer opgaver indenfor forskellige fagområder hvilket resulterer i en handyman der er fleksibel og tilpasningsparat
  • Større frihed i hverdagen - Når opgaverne bliver løst er der større plads til at nyde den kostbare fritid i hverdagen
  • Konkurrencedygtige priser - Vi tilbyder altid fordelagtige priser indenfor alle vores ydelser
  • Første klasses service - Vi er punktlige og vi vil gerne tilpasse os dine ønsker og din hverdag

Når du samarbejder med os, kan du forvente en fleksibel og pålidelig samarbejdspartner. 

Handyman i Struer til plantning af hæk

Handyman der laver udendørs trappe i træ i Skive

Professionel ejendomsservice

Vil du sikre at dit hus er i god stand og det holder sin værdi, så er ejendomsservice en nødvendighed. Ejendomsservice hjælper dig med at holde dit hus i topform, sådan at det beholder sin ejendomsværdi.

Når du vælger Bjergby montage til at lave ejendomsservice, får du en adgang til en lang række af forskellige ydelser. Det kunne for eksempel være mindre reparationer på udendørs arealer eller reparation af murværk. Det er som oftest også billigere at vælge en handyman, da flere opgaver kan løses samtidig og har færre omkostninger end at få en dyr fagperson sat på opgaven.

Fordele ved at få ejendomsservice er følgende:

  • Længere levetid på ejendommen ✔
  • Øget ejendomsværdi og salgspris, skulle huset engang sælges ✔
  • Forbedret sikkerhed, komfort og glæde af boligen ✔
  • Mindre reparations- og vedligeholdelsesomkostninger ✔

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde, eller har du allerede en liste med opgaver, som står og samler støv, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi tager gerne en uforpligtende snak først.

Hvidevarer & varmepumper

Vi hjælper gerne med montering, installation og service på både hårde hvidevarer og varmepumper. En varmepumpe er en effektiv og prisvenlig måde at opvarme sin bolig på. Vi har dygtige autoriserede samarbejdspartnere, som hjælper med montering og service på blandt andet luft til vand varmepumper.

Har du hårde hvidevarer som er gået i stykker eller har du brug for hjælp til installation? Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Vi ved det kan være svært at montere og installere hvidevarer, især hvis man ikke har erfaringen med det. Læs mere om service og montering af hårde hvidevarer.

Skal du bruge en handyman i Vinderup, Skive, Struer, Holstebro eller omegn?

Har du brug for en handyman i Vinderup, Skive, Struer, Holstebro eller omegn? Så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.Vi sætter stor ære i at kunne hjælpe dig med opgaver, som eller ville stå hen. Vi kan kontaktes på telefon 40 53 71 42 eller ved at ringe til os på Bjergbymontage@gmail.com. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os allerede i dag